500 g miesa mielonego
1 przyprawa Knorr lub Winiary do koteltów mielonych
pomidory w zalewie Cirrio
1 przyprawa Knorr do spagetthi Napoli
3 duze zabki czosnku
łyzeczka przecieru pomidorowego
paczka spaetthi Agnesi (ja ten uwielbiam)
Przygotowanie:
Pulpety zgodnie z opisem na opakowaniu przyprawy do kotletów mielonych wyrobic uformowac, wrzucic na patelnie z oliwa lub olejem, podslarzać. Do gotujacej sie osolonej wody wrzucic makaron i ugotowac zgodnie z opisem.
Jak pulpeciki beda juz podzmazone, z godnie z naszym zyczeniem, to dodajemy puszke pomidorów Cirrio, 2 łyzki przyprawy do spagetthi Napoli, grobno pokrojony czosnek, łyzeczka przecieru - jezeli sos bedzie za gesty to mozna dac odrobine ciepłej wody i dusic az sos bedzie goracy. Latem jak będą bardzo dojzałe pomidory to polecam zastąpic nimi pomidory z puszki.
Smacznego.
1 przyprawa Knorr lub Winiary do koteltów mielonych
pomidory w zalewie Cirrio
1 przyprawa Knorr do spagetthi Napoli
3 duze zabki czosnku
łyzeczka przecieru pomidorowego
paczka spaetthi Agnesi (ja ten uwielbiam)
Przygotowanie:
Pulpety zgodnie z opisem na opakowaniu przyprawy do kotletów mielonych wyrobic uformowac, wrzucic na patelnie z oliwa lub olejem, podslarzać. Do gotujacej sie osolonej wody wrzucic makaron i ugotowac zgodnie z opisem.
Jak pulpeciki beda juz podzmazone, z godnie z naszym zyczeniem, to dodajemy puszke pomidorów Cirrio, 2 łyzki przyprawy do spagetthi Napoli, grobno pokrojony czosnek, łyzeczka przecieru - jezeli sos bedzie za gesty to mozna dac odrobine ciepłej wody i dusic az sos bedzie goracy. Latem jak będą bardzo dojzałe pomidory to polecam zastąpic nimi pomidory z puszki.
Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz